AkzoNobel Powder Coatings je lansirao svoju dugo očekivanu Interpon kolekciju Futura za 2022-2025, otkrivajući tri potpuno nove, palete boja – Spajanje sveta, Iscjeljujuća priroda i Meka apstrakcija – pomažući dizajnerima da se povežu sa najnovijim dostignućima.

Nova kolekcija rezultat je rigoroznog testiranja i naučnog istraživanja AkzoNobel-ovih stručnjaka za trendove i boje u više industrija, a posebno onih koji su uključeni u građevinski sektor. To je rezultat više od dve decenije evolucije, tokom koje su kolekcije inspirisale inovativne dizajne širom sveta.

Kolekcija je lansirana sa obećanjem da će novi asortiman pružiti superizdržljive performanse sa garancijom do 25 godina, omogućavajući arhitektonskim kreacijama da izdrže test vremena. 

Kao praškasti premaz, kolekcija ne koristi rastvarače ili isparljiva organska jedinjenja i podržava širi AkzoNobelov program održivosti: Ljudi. Planeta. Boja. Ovo je dovelo do toga da se kompanija obavezala da će eliminisati emisije ugljenika za 50% u lancu vrijednosti i koristiti 100% obnovljivu energiju do 2030. godine, jer želi da predvodi revoluciju u održivosti. Interponov arhitektonski asortiman bio je prvi asortiman praškastih premaza koji je postigao ekološku deklaraciju proizvoda (EPD).

Bob Dirks, menadžer globalnog segmenta za arhitekturu, AkzoNobel Powder Coatings kaže da je kolekcija Futura  kreirana imajući na umu budućnost: „Naša nova kolekcija nudi arhitektama boje svjetske klase koje im omogućavaju da ožive svoju maštu. Kolekcija futura pruža izbor premaza u prahu koji istovremeno štite zgrade i smanjuju uticaj na okolinu u odnosu na druga rešenja.

„Kolekcija futura pokazuje Interponovu posvećenost isporuci boja, tekstura i završnih obrada najvišeg kvaliteta kako bi se arhitektima omogućilo da „Futuraju“ svoj i naš svet. Zato se neprestano usavršavamo u saradnji sa našim globalnim estetskim centrom kako bismo koristili nova naučna istraživanja, predvideli buduće trendove i osigurali da ste uvek korak ispred.”

 

 

Некатегоризовано

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *