Kolekcija Futura je kolekcija super izdržljivih arhitektonskih premaza u prahu koji zadovoljavaju savremene trendove u arhitektonskom dizajnu.

Kolekcija se sastoji od četiri teme:

WILD NATURE

Wild Nature istražuje primitivnije, divlje izraze prirode i obeležja zemljanih smeđih, antracit sivih i boje crnog uglja.

TIME OUT

Time Out pruža inspiraciju za umirujuće životne prostore, uz lagane tonove koji se zasnivaju na belim i mekim neutralnim bojama.

GLAM CITY

Glam City uključuje modernističke uticaje i barokne trendove sa intenzivnim, tamnim tonovima usredsredjenim na crvene, plave i zelene.

TREASURED LIGHT

Treasured Light nudi senzualne i prefinjenije verzije metalik sjaja uključujući mesing, roze zlato, bledi bakar i srebro.

Svaka tema u kolekciji uključuje jedinstven spektar boja, tekstura i efekata koji odražavaju dizajn i društvene trendove koji se mogu videti širom sveta. Inovacija je takođe vidljiva kroz dve potpuno nove završne obrade: svilenkastu i pamuk teksturu.

Cilj kolekcije futura 2018-2021 je da inspiriše arhitektonske dizajnere inovativnim i privlačnim završnim obradama, koje zadovoljavaju zahteve Qualicoat 2, AAMA2604 i GSB Master.

Proteklo je 20 godina od kada je Akzo Nobel lansirao prvu kolekciju specijalnih završnih premaza u prahu za tržište širom sveta. Takođe je proteklo 15 godina, od kada je kompanija počela da radi sa Peclersom na stvaranju nove kolekcije trendova za arhitekte i dizajnere i postala globalni lider u proizvodnji premaza u prahu. Akzo Nobel je bio prvi proizvođač premaza u prahu, koji je lansirao finu Sablé strukturu, koja je od tada postigla veliki uspeh.

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *