Interpon ima istoriju pomaganja arhitektama da ožive svoje kreacije kroz boje i završne obrade koje će inspirisati i izdržati, da zamisle novu i uzbudljivu budućnost. Kolekcija Futura je omiljena kod arhitekata više od 20 godina. Od kada se prva kolekcija pojavila 2000. godine, iako neke od boja datiraju još iz 1991. godine, ova neutralna paleta čini okosnicu kolekcije i stalno je ažuriraju Akzo Nobelovi trend istraživači i specijalisti za boje kako bi bili sigurni da je potpuno u skladu sa savremenim arhitektonskim dizajnom. Ova istorija, kao i predviđanja Akzo Nobelovih, vodećih na tržištu, dizajnerskih i istraživačkih timova, doveli su do nove Futura kolekcije, koja modernim zgradama pruža niz divnih boja i prelepih završnih obrada kako bi isporučila auru čuda i energije. Zato što je Futura mnogo više od obične kolekcije uzbudljivih boja. Futura je emocija, kolekcija koja inspiriše osećaj spokoja i mira, promišljenosti i isceljenja, donoseći ravnotežu zgradama i projektima u godinama koje dolaze.

Kolekcija Futura palete boja

Kroz svoje tri nove palete boja – spajanje svetova, isceljujuća priroda i meka apstrakcija – Futura nas podseća na našu povezanost sa prirodnom lepotom koja nas okružuje, obavijajući nas toplim i utešnim pokrivačem mira, u saznanju da su naše kreacije i naš svet sada bolje zaštićeni.

Merging Worlds (Spajanje svetova)

U dizajniranju zgrada budućnosti, pomaže razmišljanje o lepoti prošlosti. Koristeći duboke, grimizno crvene i suptilne smeđe, paleta Merging Worlds podiže autentične materijale kao što su cigla i prirodno drvo kao moćnu predstavu, stvarajući završne slojeve koji hvataju stil prošlosti sa naglaskom na budućnost.

Soft Abstraction (Meka apstrakcija)

Svima nam je potrebno vreme da sednemo i razmislimo, da se odmorimo i preispitamo, da razmislimo i zamislimo pozitivnu budućnost. Ovaj trend pokriva prelepu paletu neutralnih, mekih nijansi boja i finih metalika koji donose vitalnost i zdravlje otvorenim prostorima, postavljajući temelje za ljude da se povežu i napune. To je šansa da pobegnemo od svakodnevice i pređemo u svetliji svet.

Healing Nature (Isceljujuća priroda)

Sa obnovljenim fokusom na zdravlje i blagostanje, Healing Nature pruža priliku da se ponovo povežemo sa svetom i pronađemo ravnotežu u suprotnosti sa našim užurbanim životima. Trend prikazuje niz prirodnih nijansi – zelenih i zemljanih tonova, organskih oblika i nerafinisanih šara – koje obezbeđuju kvalitet uzemljenja kako bi nas i naš arhitektonski dizajn približili okolnom okruženju donoseći osećaj spokoja i smirenosti.

Pristup vodećim svetskim analizama trendova i stručnosti u boji

Globalni estetski centar u Amsterdamu podržava tržišta i kupce širom sveta više od 25 godina.
Kreativni tim Akzo Nobela radi na tome da svako tržište ima potrebne informacije i inspiraciju da pomogne kupcima da odaberu prave boje za svoje kreacije – boje koje ne samo da će sada biti u trendu, već će i izdržati test vremena. Prepoznajemo da je boja ozbiljan posao. Boje pomažu u izgradnji reputacije i omogućavaju vam da se istaknete na globalnoj sceni, zbog čega Akzo Nobelova opsežna istraživanja i praćenje trendova nikada ne prestaju. Takođe, Akzo Nobel radi sa priznatim međunarodnim stručnjacima za dizajn kako bi podelio društvene, kulturne i dizajnerske uvide koje onda prevode u Akzo Nobelovu Futura kolekciju 2022 – 2025.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *